80-strecket..

förrigår vägde jag mig.. nu väger jag under 80-strecket. =) 79,6 kg om man ska vara exakt..
klädd enbart i boxershorts.
gött det.. =)


presenter..

jag kom på ett sak.. födelsepresenter..
vad är en normalbelopp att lägga ut på ett present till en vän eller barnens kompis som fyller år..
50? 100? 200? 300?..
det beror självklart på egna ekonomi.. men jag tycker att det är liksom självklart att lägga ut ungefärligt samma belopp som man fått av. alltså du gav mig en present värt 300 så köper jag självklart något för cirka 300..
har hänt att jag fått som va värt 50 kr när jag gav någon som va värt 400 kr..
och sen ang barnen, vi har köpt present till barnens kompis som är värt kanske 150 kr och vad fick barnen när barnen fyllde år? jo ett tröja värt 30 kr och det värsta va att det va två familjer som delade på den..
den va värsta jag varit med om..
finns de som är riktigt generösa, om jag fick en present värt nästan 1000 kr och jag har inte råd brukar jag säga ärligt att jag inte har råd att lägga så mycket även om jag vill till den person. än att ge honom något som är värt 200 kr och han blir "upprörd" och jag låtsas som ingenting.. nej det funkar inte! 
och att ge någon mindre än 100 är liksom nästan lika illa att ge 10 kr. för det går nästan inte köpa något bra sak för under 100 kr.. eller är jag helt ute och cyklar.. =)
vad säger ni? kom fan med åsikter.. smit inte nu, du!

skyltar



vi gjorde brädor med texter (verra fixar det mesta), och det blev assnyggt tycker vi..
vad tycker ni? :-)
förresten kan det beställas av oss..
finns i 80 cm, 100 cm eller 120 cm .. det är 17 cm hög..
texterna är valfritt..
kan även fixa fram olika storlek på brädor om önskas..
bara maila till [email protected] om ni undrar över ngt..




irriterande..

att folk kan bara ljuga utan att blinka..
till exempel jag letade efter däck till min skoda, hittade det och fanns i örebro så jag smsade han om dom va kvar, visst dom finns kvar och så frågade jag om åldern och mönstrdjup, han sa cirka 6 mm och köpt förra året. jag tänkte bra, då är däck ganska fräsch, håller nog en säsong. lite orka köpa ny pga vill lägga ut pengarna på huset.. och när jag kom dit såg jag att det va mer som 4 mm kvar och jag kollade när tillverkningsdatum som finns märkt på alla däck så såg jag det va tillverkades -04.. fan skit på han! jag saq att jag vill inte ha för gammal skitdäck och drog!
detta va andra gången!!
så trots allt får det bli helt nya däck..och det är inte billigt, det ni! :-( men då slipper jag köpa ny däck nästa år iaf..

irriterande på size 0

det är faktiskt himla fula med folk som har storlek 0.. jag gillar bäst de mulliga.. dom ser mer naturliga och sund än pinnsmala.. jag gillar till exempel Mariah Carey, Kim Kardashian.. dom är grymma fina.. jag pratar alltså om kropp!!
vad tycker ni? jag står för vad jag säger..

lite hokuspokus

Älskling min har köpt lite hokuspokus tabletter till mig mot min jävla höstdepression.. johannesört alltså..
'då får vi se om dom funkar.. ;-S


RSS 2.0